perjantai 15. heinäkuuta 2011

Pikku akva *Varattu*



Torppaan tulossa ensiviikolla hieman isompi akva, joten tämä jää tarpeettomaksi. Vanhempi daami, joka kuitenkin kaunis katsella vaikka ikää on, estettu täältä hetki takaperin.

Silikoonit ok kunnossa ja kimmoisat, levättömät. Muoviset mustat listat kiertää alla ja päällä. Uusi putki vaihdettu muutama kuukausi takaperin (Sylvania) ja vanhan vaihtoputken saa mukaan, hieman teippailin folioteippiä lampun alle valotehon maksimoimiseksi, ei näy, on ruuvattavan suojuksen alla ja helppo poistaa jos häiritsee. Pieni vanu suodatin, vanut olleet käytössä viikon. Pienen altaan lämmitin, pelittävät moitteetta :D

Pohjalla musta-vaaleanpunainen sora ja muutaman kasvin saa mukaan jaavansaniaista ym, alkuun pääsee mainiosti, mukaan koristeeksi suuri vaalea simpukankuori.

Leveys 36,5, Syvyys 24,5 ja korkeus kannen kanssa 27 cm. Lamppu kannessa. Mainio karanteeni altaaksi tai vaikka rapulaksi...

Kulkeutuu ensi tiistaina illalla Hyvinkään Sveitsiin (jolloin 50% maksettava etukäteen, ettei tule tehtyä hukka reissua), muutoin nouto täältä Hämeenlinnnan vierestä,jolloin pääsee myös katsastamaan kunnon itse tai satunnaisesti Hämeenlinnasta.

Hinta kaikkine vermeineen ja kasveineen 30e/ Toki tarjotakkin saa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti