lauantai 6. elokuuta 2011

Kalakaupoilla Hesassa ja Hyvinkäällä





Riverianan kanssa päätettiin lähteä kiertämään kalakauppoja, ensimmäinen pysähdys oli Hyvinkään Salamanteri, johon olin tehnyt varauksen crown tail uroksesta vaalealla kropalla ja sinisävyisillä evillä, matka jatkui sieltä Akvaariolinnaan josta mulle mukaan tarttui 3 tavis naarasta, olettaen että ne kaikki ovat tyttöjä, sitten mukaan tarttui vielä punasävyinen crown tail naaras ja viimeisenä keltainen SD/HM naaras, joka on JÄRKÄLE, tulitikkuaskin kokoinen ja muotoinen "pieni" lyyli. Lyyli on ristitty Matamiksi järeän kokonsa vuoksi ja on hyvin _hyvin_ vaikea kuvattava..

Samalla haettiin rapuja, jotka ainakin toistaiseksi ovat molemmissa altaissa pysyneet hengissä, tosin seuralassa ne saavat olla ainakin toistaiseksi poikashäkissä, edelliset joutuivat aika pitkälti taistojen ruokalistalle. Poikas akvaa pääsivät myös pitämään paikat siistinä.

Sininen HM tuli aiemmin yhdessä toisen samantyylisen marmorineidin saatelemana sekä Manin kanssa mulle, josta myös tulee kuvatuksia jahka sinne asti ehdin.

1 kommentti:

  1. Toi vaalea uros oli vaan niin hieno! Ja tosta pienestä sinisestä tytöstä tykkään kanssa.

    VastaaPoista